Isiklikud lood Parim rasestumisvastaste – Teema ülevaade

Parim rasestumisvastaseid meetod, mis on õige võib olla keeruline. On palju asju arutada, nagu teie elustiili ja teie tervisele.

Vastavalt Taskukohane Care Act, paljud tervisekindlustuse plaane annab tasuta naiste ennetavaid teenuseid, sealhulgas mammograafia, rasestumisvastaseid ja hästi naine külastused. Lisateave.

Haigekassa Center

Jennifer, vanus 25 ja Ben, vanus 30: Ben ja ma on päris kaasatud, nii et me oleme arutanud, mis rasestumisvastaseid meetodit kasutada. Ta on seksuaalselt kogenud kui mina. Ta mõistab, et ma olen närvis saada sugulisel teel levivate haiguste (STI). Ta ei tea kunagi sümptomid STI, kuid mõned inimesed, kes ei ole sümptomeid saab veel levinud STLH. Me mõlemad läheb testida sugulisel teel levivate haiguste. Aga minu arst mulle, et kui sul ei ole sümptomeid, teste genitaalherpes ja inimese papilloomiviiruse alati ei leia infektsioon. Me ei pahanda, et leidsite aega kasutada kondoomi, et vähendada oma riski, ning plaanime ka kasutades rasestumisvastaseid tablette, et vähendada oma riski raseduse ajal.

Renee, vanus 34, ja Martin, vanus 31: Kuna ma olen nii hõivatud tööl ja koolis ning Martin elab 2 tunni kaugusel, me ainult näha üksteist 2 nädalavahetustel kuus. Ma olen kasutanud diafragma rasestumisvastaseid sest me oleme koos olnud viimase 2 aasta jooksul. Oleme monogaamne, nii et ma ei muretse sugulisel teel levivate haiguste. See on lihtne planeerida, kui me oleme koos, ja ma ei pea muretsema kõrvaltoimed rasestumisvastaseid vahendeid.

Matt 27-aastane: Minu isa ütles mulle, kui olin teismeline, et rasestumisvastaseid on inimese vastutus ka. Ma olen kasutanud kondoomi, sest ma sain seksuaalselt aktiivsed. Ma kasutan neid nüüd isegi kui minu partner kasutab teise rasestumisvastaseid meetod. See lihtsalt mõistlik kaitsta sugulisel teel levivate haiguste ja raseduse samal ajal.

Lily, vanus 32 ja Shaquille, vanus 34: Kaks aastat tagasi, kui Shaquille ja ma otsustasin oodata ja abielluda kui olen lõpetanud oma kooli, siis otsustasime kasutada rasestumisvastaseid tablette. Minu ajakava oli nii hull, et me ei taha muretsema, kui me olime spontaanne ja ei ole mingit rasestumisvastase varustab meid. See on alati olnud lihtne minu jaoks jääda rutiinne, et oma ravimeid iga päev polnud probleemi. Me võime otsustada minna tuperõngast, et mul on ainult kasutada kord kuus. Mulle meeldib pill ja ring, sest nad on lühiajalised rasestumisvastaseid, nii et kui me otsustame me oleme valmis on pere, me olema võimelised kavandama seda.

Janice, vanus 18: Kui ma olin 14, minu menstruaaltsükli olid kohutavalt. Mul oli nii palju valu, et ma ei saanud kooli minna ja ma tunnen haige kõhtu esimese paari päeva jooksul. Ema viis mind naistekliiniku ja hakkasin kasutades rasestumisvastaseid tablette. Ta tegi kõik erinevus maailmas. Nüüd ma lähen ülikooli ja arvan, et ma jätkuvalt kasutada pille nii, et ma olen vastutav minu rasestumisvastaseid ja ei sõltu partneri usaldusväärsust. Ma ka kondoomi-sa ei tea kunagi, umbes STI.